Ervaringen cliënten

Augèle:

Gisteravond heb ik naast de oer behandeling, de frequentie healing mogen ontvangen en ervaren.
Wat een heerlijke behandeling, ik kwam in een diepe ontspanning terecht en kon alles loslaten. Een echte aanrader!
Karin, dank je wel! 

Nicole:

Afgelopen jaar zat ik behoorlijk in een dip. Ik was steeds moe, had depressies en lichamelijke klachten zoals erge nekpijn en schouderpijn. Via een vriendin kwam ik met Karin in contact. Al het eerste gesprek was zeer aangenaam. Ze kreeg door gerichte vragen snel een goed beeld van mij en kon een mooi behandelplan opzetten. Na de eerste behandeling waren mijn nekklachten al verdwenen. Ik heb erg van de behandelingen genoten en het resultaat mocht er echt zijn. Ik zal verder met Karin een goede basis voor mijn lichaam en mijn geest creëren en verheug mij alweer op de volgende behandeling.

Mandy:

Karin is een warm, nuchter, betrokken en oprecht persoon. Ik heb de behandelingen bij haar ervaren als erg prettig en heel liefdevol. Mede door haar heb ik zelf stapjes vooruit kunnen zetten in mijn proces.

Bob:

Toen Karin vertelde over haar behandelingen werd ik gelijk nieuwsgierig. Ik kon wel wat hulp gebruiken en Karin ondersteunde mij op een zeer prettige manier. Ze weet je op je gemak te stellen en haar behandeling sorteren echt effect. Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste keer, en ik heb er nog steeds profijt van. Ik raad een behandeling van Karin ten zeerste aan, gewoon omdat de ontspannen sfeer en de gemoedelijkheid van haar benadering je al heel veel goed doet.

Annemarie:

Ik ervaar Karin als een heel prettig persoon en voel me volledig veilig bij haar. Ze is enthousiast, positief, kalm, duidelijk, open en oprecht. Ze heeft veel verschillende behandelmethodes. Na een sessie voel ik me meer in balans, rustig en meer één geheel.

Linda: 

Karin geeft hele fijne behandelingen. Ze neemt alle tijd en is oprecht geïnteresseerd. 
Heerlijke massages en ook behandelingen om beter in balans te komen. Ik heb er veel baat bij!

Nina:

Lieve Karin, ik doe bij jou het kosmische schijf traject. Ik voel me hierdoor beter in m'n vel zitten, meer energie en ik heb het gevoel dat ik meer m'n pad loop door de behandelingen die ik van jou krijg. Ik ben heel tevreden, ik merk veel verschil met de behandelingen. Ook vind ik dat je goed uitvraagt, ik merk dat je me ook echt graag wil helpen. Dankjewel voor de behandelingen!


Chantal:

Ben dik tevreden, hele fijne behandelingen gehad. Was ontzettend relaxed en de massage is heerlijk.